Τάκης Ζαχαράτος για Ματίνα Παγώνη: “Έχουμε γίνει ένα πια”

Σε απευθείας σύνδεση εμφανίστηκε την Τρίτη (12/7) στην εκπομπή “Alpha Τώρα” o Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την παράσταση «Έλα μες στην αγκαλιά μου», στην οποία έχει συμπεριλάβει μεταξύ άλλων την Ματίνα Παγώνη.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε σε σχέση με τις μεταμφιέσεις και τις μιμήσεις του στην παράσταση πως αφορούν την πολιτική σκηνή, τον καλλιτεχνικό χώρο και τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί παράπονα από τα πρόσωπα που υποδύεται, με τον performer να απαντάει: “Μου έχουν εκφράσει παράπονα όταν δεν είναι στο σόου. Είναι ωραίο. Για να κάνω κάποιον σημαίνει ότι έχει προσωπικότητα, πάνω απ’ όλα τον αγαπώ και τον θαυμάζω. Είναι ιδιαίτερος και ξεχωριστός. Χαίρομαι πολύ όταν είναι από κάτω και διασκεδάζει ο ίδιος με αυτό που βλέπει. Είναι πολύ τιμητικό”.

Όσον αφορά στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή την Δευτέρα (11/7), ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε: “Έχουμε γίνει ένα πια. Είμαστε φίλοι, την αγαπώ και την εκτιμώ. Είναι σπουδαία σε αυτό που κάνει. Ένας άνθρωπος που έχει τόσο χιούμορ και δεν έχει κανένα θέμα με τον εαυτό του”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Τάκης Ζαχαράτος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ