Μάνος Δασκαλάκης: Το αινιγματικό μήνυμα σε φίλο του ενάμισι μήνα πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου – ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα αινιγματικό μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης σε φίλο του ενάμιση μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Μπορεί ο Μάνος Δασκαλάκης, από την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα (29 Ιανουαρίου) μέχρι και τις 30 Μαρτίου που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, διεμήνυε σε όλους την αθωότητά της. Η στάση του άλλαξε όταν αποκαλύφθηκε η κεταμίνη. Όμως ένα μήνυμα σε φίλο του, φαίνεται να αποδεικνύει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αμφιβολίες πριν ακόμα οι Αρχές συλλάβουν την εν διαστάσει σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger αυτό: “Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο” αποκάλυψε ένας φίλος του Μάνου Δασκαλάκη στο Star.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ