Το ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη για την υπόθεση της Πάτρας: Σκάστε – Είναι περίοδος σιωπής και πένθους

Στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αναφέρθηκε η Νικολέττα Ράλλη με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ξέσπασε για τον τρόπο με το οποίο αναπαράγεται το συγκεκριμένο θέμα από τα Μέσα και υπογράμμισε πως αυτό που έχει σημασία είναι να βρουν δικαίωση οι ψυχές αυτών των παιδιών.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη:

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες;

Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@@@@@α. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές, του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος.

Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚ@ΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ