Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: Η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας

Συγκλονίζουν οι διαπιστώσεις της παιδοψυχολόγου, που διορίστηκε ως ειδική πραγματογνώμονας από την ανακρίτρια, για την ψυχοσύνθεση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, των γονέων των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» o Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας με την ψυχολόγο είπε ότι «η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας» υπογραμμίζοντας πως σε καμία περίπτωση η σύζυγός του δεν θα μπορούσε να έχει σκοτώσει την δεύτερη κόρη τους.

Η κλινική ψυχολόγος για τον Μάνο Δασκαλάκη επεσήμανε τα εξής:

«Μολονότι ο πατέρας είπε ότι πριν φύγει η Μαλένα από τη ζωή το ζευγάρι ήταν όχι απλά καλά μεταξύ τους, αλλά «τέλεια», περιέγραψε ότι το 2018 δημιούργησε μια περιστασιακή εξωσυζυγική σχέση την οποία αποκάλυψε ο ίδιος στην σύζυγό του καθώς δεν άντεξε από τύψεις και τής το είπε. Από τη μία είπε ότι είχε ενθουσιαστεί πολύ με αυτή την γυναίκα και από την άλλη αποκόπηκε αμέσως μόλις το είπε στην σύζυγό του».

Σημείωσε ακόμη ότι «από τις περιγραφές του φαίνεται ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στις σχέσεις με τους άλλους και το συναίσθημά του. Φαίνεται να μην έχει βγάλει επαφή με τα συναισθήματά του».

Για τη σχέση του με την Ρούλα ο Μάνος Δασκαλάκης γράφει: «Δύο- τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας κι ενώ είχα μάθει για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε η σύζυγός μου με έναν άλλον άνδρα πήγα να πάρω τα πράγματά μου και της γύρισε το μυαλό εκείνη την ώρα της Ρούλας και εκείνη την ώρα που πήγαινα να πάρω τα πράγματα μου όρμησε, την ώρα που ήμουν στην πόρτα. Εκείνη την ώρα της λέω «τι κάνεις μπροστά στο παιδί;» Εκείνη την ώρα μουρλάθηκα γιατί το είδε το παιδί και την τράβηξα απότομα στο δωμάτιο και την χαστούκισα. Ήταν η πρώτη φορά που σήκωσα χέρι πάνω της. Δεν το έχω ξανακάνει αλλά για κακή μου τύχη με είδε το παιδί. Κι εκεί έβαλε τις φωνές η Τζωρτζίνα. Εγώ ξέσπασε σε κλάματα, είχα καθίσει κάτω. Και μου φώναζε το παιδί «φύγε» εκείνη τη στιγμή. Μετά δεν έγινε κάτι άλλο».

Ο ίδιος συνεχίζοντας είπε: «την ημέρα που πέθανε η Ίριδα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “το παιδί δεν ανασαίνει… Τρέχα». Με πήρε η αδελφή της. Και τρέχω γρήγορα, ήμουν σε κοντινή απόσταση και έπειτα από 2 λεπτά ήρθε και το ασθενοφόρο. Πήγα στο σπίτι και αντίκρισα την Ρούλα να της κάνει μαλάξεις. Το είχε βάλει και έλεγε: «δεν θα μου φύγεις κι εσύ, δεν θα μου φύγεις κι εσύ… αυτό φώναζε».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ