Μάνος Δασκαλάκης: Είμαι σοκαρισμένος – Ήταν υπόδειγμα μητέρας όμως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα

Στην Ευελπίδων έφτασε στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μάνος Δασκαλάκης προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. 

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα είπε μεταξύ άλλων: “Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο”.

“Είμαι σοκαρισμένος τα στοιχεία όμως εις βάρος της είναι αδιάσειστα και δηλώσαμε υποστήριξη της κατηγορίας”, ανέφερε, σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου. “Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι είχε κάνει κάτι. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα, κανένας από την οικογένειά μας και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι με τις Αρχές γι’ αυτό” πρόσθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

“Καλό είναι να περιμένουμε τις Αρχές να δούμε τι θα ακολουθήσει. Μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις που δεν μας είχαν δώσει την παραμικρή υποψία ότι είναι εγκληματική ενέργεια ή οτιδήποτε άλλο. Ήταν παθολογικά τα αίτια. Γι’ αυτό κυνηγούσαμε τόσα χρόνια, για την Μαλένα κυρίως, να πάρουμε μία απάντηση”.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις πληροφορίες που ήθελαν την Τζωρτζίνα να έχει υποστεί κακοποίηση δύο φορές το 2014, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και επανέλαβε πως τις στιγμές που εκείνος ήταν μπροστά η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν υπόδειγμα μητέρας. “Δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα” τόνισε.

Τέλος σχετικά με την αίτηση διαζυγίου ο ίδιος επεσήμανε: “Δεν μας ενδιαφέρει το αίτημα διαζυγίου μας ενδιαφέρει η αλήθεια για τα παιδιά”. Τέλος ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαίωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί του την πρώτη ημέρα της σύλληψής της και στη συνέχεια δεν απάντησε ξανά στα τηλεφωνήματά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ