Μανώλης Μαυρομμάτης: «Έχουμε δρόμο ακόμη, σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα μου», λέει ο γιος του

Γνωστή έγινε χθες (2/4) η είδηση πως ο δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης αποσωληνώθηκε και είναι καλύτερα στην υγεία του. Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο γιος του Μιχάλης Μαυρομμάτης.

Ο Μιχάλης Μαυρομμάτης ανέφερε: «Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για την μητέρα μου, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Επισκεπτήρια επιτρέπονται αυστηρά και μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού. Δόθηκε πολύ αίμα για τα χειρουργεία τους».

«Όποια/ος είναι εντός Αττικής και θέλει/μπορεί να κάνει αιμοδοσία προς αναπλήρωση, αυτή γίνεται απευθείας στο Γεννηματάς. Εκτός Αττικής σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Και στις δύο περιπτώσεις αναφέρει τα επίθετα των γονιών μου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Γεννηματάς. Έχουμε δρόμο ακόμη, οπότε χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπως και η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη, έπειτα από την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει τον Φεβρουάριο στο διαμέρισμά τους στην περιοχή του Κολωνακίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ