Μακρινίτσα: Ανατριχιάζουν τα νέα στοιχεία για το διπλό φονικό – Τραυμάτισε και τη μητέρα των θυμάτων

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία μετά το διπλό φονικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Μακρινίτσα Πηλίου, όταν ένας 31χρονος άνδρας από τον Βόλο μετέβη με το αυτοκίνητό του στο πατρικό σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και σκότωσε αυτή και τον αδελφό της.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα. Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο φερόμενος δράστης πριν καταφέρει θανατηφόρες μαχαιριές στην εν διαστάσει σύζυγό του και στον αδελφό της τραυμάτισε και τη μητέρα των θυμάτων.

Σύμφωνα το TheNewspaper.gr, ο φερόμενος δράστης έφτασε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και μαχαίρωσε την άτυχη 28χρονη. Την ώρα εκείνη, η μητέρα του θύματος, τηλεφώνησε στον γιο της προκειμένου να σπεύσει στο σπίτι για να τους βοηθήσει. Ο 30χρονος έτρεξε αμέσως να υπερασπιστεί την οικογένειά του. Φτάνοντας στο σπίτι πήρε ένα ξύλο για να αντιμετωπίσει τον 31χρονο. Ωστόσο, ο φερόμενος δράστης του είχε στήσει καρτέρι θανάτου πίσω από την πόρτα καθώς είχε ακούσει το τηλεφώνημα και τον μαχαίρωσε στην καρδιά και στην κοιλιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι που βρισκόταν σε διάσταση αντιμετώπιζε καιρό προβλήματα στη σχέση του, τα οποία εντάθηκαν με τον ερχομό του παιδιού τους. Ο 31χρονος ήταν βίαιος τόσο απέναντι στην άτυχη 28χρονη όσο και στην οικογένειά της. Την περασμένη Πέμπτη σύμφωνα με μαρτυρίες, μετέβη στο σπίτι στη Μακρινίτσα και έστησε καβγά, χτυπώντας την εν διαστάσει σύζυγό του και τους γονείς της. Για τον λόγο αυτό, η οικογένεια είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, τα οποία όμως δεν είχαν εκδικαστεί.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: TheNewspaper.gr, magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ