Μακρινίτσα: Αναπαράσταση της διπλής δολοφονίας θα ζητήσει η οικογένεια των θυμάτων – ΒΙΝΤΕΟ

Το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, πρόκειται να ζητηθεί αναπαράσταση του διπλού φονικού από τις δικαστικές αρχές.

Με τη μέθοδο αυτή, θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για το αν ο δράστης είχε επίγνωση των πράξεών του, καθώς η οικογένεια της αδικοχαμένης 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα και του 30χρονου αδερφού της Γιώργου, ζητούν απαντήσεις για το φονικό που έγινε το απόγευμα την Δευτέρας 5 Απριλίου. Ο δράστης της διπλής δολοφονίας ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τι έκανε, ενώ ψυχίατροι που τον εξέτασαν έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευθεί στην Ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού.

Μερικές από τις φράσεις του 31χρονου κατηγορούμενου, την ώρα που τελούσε το έγκλημα φαίνεται ότι “προδίδουν” ότι είχε συνείδηση των όσων τραγικών τελούσε, υποστήριξε η δικηγόρος του Απόστολου Τσάπα και της συζύγου του Σούλας, που καλούνται τώρα να μεγαλώσουν το εγγονάκι τους μόλις 2,5 ετών.

«Εσένα δεν θα σε σκοτώσω για να μεγαλώσεις το παιδί μου» φέρεται να είπε στην πεθερά του ο 31χρονος μπαίνοντας στο σπίτι της Μακρινίτσας, σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδιας, η οποία απλά τραυματίστηκε ελαφριά στο πρόσωπο και στο στέρνο από τις μαχαιριές του γαμπρού της. Την ίδια ώρα η οικογένεια έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών που προκύπτουν από καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στη διαδικασία αναγκαστικής νοσηλείας του φερόμενου ως δράστη, πριν από το διπλό φονικό. Για τον λόγο αυτό ο εισαγγελέας Εφετών Λάρισας έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Πηγή: thenewspaper.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ