Μακελειό στην Γλυφάδα: Ο δράστης είναι αμέτοχος στην ενδοοικογενειακή διαμάχη – Τι είπε ο δικηγόρος του Σπύρου Καρνέση

Πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από την τριπλή δολοφονία στην ναυτιλιακή εταιρεία, European Navigation στην Γλυφάδα. Το βασικότερο αφορά στο κίνητρο του 76χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο στην εταιρεία, σκοτώνοντας την ιδιοκτήτρια, Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη και τον πρώην καπετάνιο, Ηλία Κουκουλάρη.

Γλυφάδα: Συντετριμμένη η Δέσποινα Καρνέση στις κηδείες της αδελφής και του συζύγου της – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο καπετάνιος είναι συγκλονισμένος από την τριπλή δολοφονία. Θρηνεί τον χαμό της αδελφής του και του κουνιάδου του», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Μυλωνογιάννης, δικηγόρος του καπετάνιου Σπύρου Καρνέση.

Ο κ. Μυλωνογιάννης επισήμανε ότι «αυτή η τραγωδία είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά. Μέσα σε αυτό το κάδρο μπήκε και η ενδοοικογενειακή, ιδιωτική διαφορά – διαφωνία- διένεξη – μεταξύ μελών της οικογένειας που περιελάμβανε και κάποιους από τα θύματα, την αδελφή και τον κουνιάδο, η οποία όπως είπε – «κρατήθηκε στο πλαίσιο της ιδιωτικότητας».

Μακελειό στην Γλυφάδα – Μπαλάσκας: Υπάρχουν ένοχα μυστικά που δεν θα βγουν ποτέ – Αναζητείται το κίνητρο

«Το τραγικό γεγονός με την οδύνη που προκάλεσε, έρχεται αυτή η οδύνη να επιτείνεται όταν ξαφνικά γίνεται φέιγ – βολάν αυτή η ενδοοικογενειακή διαφορά», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Μυλωνογιάννης τόνισε ωστόσο ότι «ένας δολοφόνος και ταυτόχρονα αυτόχειρας λειτουργεί για τον εαυτό του. Ο δράστης είναι αμέτοχος στην ενδοοικογενειακή διαμάχη.  Ο δράστης ήταν ένας άνθρωπος της οικογένειας, τον είχε βαφτίσει Χριστιανό η μητέρα του εντολέα μου. Καταλαβαίνει κανείς τους δεσμούς που αναπτύσσονται αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα εσωτερικά της οικογένειας».

Μακελειό στην Γλυφάδα: Θρήνος στην κηδεία του καπετάνιου – «Έχασα τον άγγελό μου»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ