Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτή είναι η ιδιόχειρη διαθήκη της – Οι οδηγίες για την κηδεία της, ποιους επιθυμούσε να στηρίξει

Στις 11 Απριλίου 2019 η Μαίρη Χρονοπούλου έγραψε η ίδια την διαθήκη της, στην οποία ανέφερε πως επιθυμούσε η σορός της να μεταφερθεί σε συγκεκριμένο γραφείο τελετών που εδρεύει στην Παιανία, και μετά στην οικία της, από όπου θα αναχωρούσε το βράδυ για τη Βουλγαρία, προκειμένου να αποτεφρωθεί.

Όπως έγραψε, τα έξοδα για την κηδεία ανέρχονταν στα 2.800 ευρώ, ενώ είχε αφήσει προκαταβολή 500 ευρώ, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο να ανέρχεται στα 2.300 ευρώ.

Μάλιστα, επιθυμούσε, όταν επέστρεφαν οι στάχτες της στην Ελλάδα, να σκορπιστούν στη θάλασσα του Σουνίου.

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, εννέα μήνες μετά, η Μαίρη Χρονοπούλου καλεί στο σπίτι της τον πρώην σύντροφό της, Νίκο Σταγόπουλο και τον φίλο της Ανδρέα Ανδριανόπουλο μαζί με τη σύντροφό του. Ο κ. Ανδριανόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε ότι βρήκαν τη Μαίρη Χρονοπούλου ξαπλωμένη και στο κομοδίνο δίπλα της, βρισκόταν μέσα σε ένα γκρι φάκελο η διαθήκη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε την διαθήκη στον Νίκο Σταγόπουλο και του ζήτησε να τη φωτογραφήσει. Ο ίδιος φωτογράφησε την πρώτη από τις δύο σελίδες, ενώ γνωρίζει το περιεχόμενο και της δεύτερης σελίδας. Σε αυτήν, η ηθοποιός έγραφε ότι ήθελε να στηρίξει την Άννα Φόνσου με το Σπίτι του Ηθοποιού, τον Σπύρο Μπιμπίλα με το ΣΕΗ και την Εριέττα Κούρκουλου με το φιλοζωικό σωματείο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ