Ο Μουζουράκης κάνει «ποδαρικό» στους Onirama! Πού και πότε ξεκινούν οι εμφανίσεις τους

Οι ONIRAMA επιστρέφουν στη νυχτερινή Αθήνα σε νέο στέκι και με λαμπερούς καλεσμένους σε κάθε τους live.

Της Νάντιας Ρηγάτου

To αγαπημένο συγκρότημα με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες  και τις ανατρεπτικές συνεργασίες θα δίνει ρυθμό στις νύχτες μας από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, στην καρδιά της πόλης, μετατρέποντας το  Gazarte Roof Stage στο απόλυτο χειμωνιάτικο στέκι!

 Κάθε Σάββατο και ένας διαφορετικός καλεσμένος μαζί τους στη σκηνή

Οι ONIRAMA θα μοιράζονται τη σκηνή του Gazarte Roof Stage με έναν διαφορετικό καλεσμένο κάθε εβδομάδα. Θα υποδέχονται αγαπημένους τους φίλους από το χώρο του τραγουδιού και θα χαρίζουν μοναδικά μουσικά ταξίδια στο κοινό.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου με πρώτο καλεσμένο τον μοναδικό Πάνο Μουζουράκη.

Οι φίλοι των Onirama που θα συναντηθούν μαζί τους στη συνέχεια είναι η Ρένα Μόρφη (18/11), η Γιώτα Νέγκα (25/11), η Πωλίνα (2/12), η Ελεωνόρα Ζουγανέλη (9/12), ο Πασχάλης (23/12) και ένας καλεσμένος έκπληξη για να κλείσει η χρονιά στις 30/12!

 Κάθε Σάββατο, σταθερός συγκάτοικος στην τρέλα τους, ο Αλέξανδρος Χαριζάνηςstand up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός θα δίνει μια ξεκαρδιστική νότα στα Σαββατιάτικα live.

Με την ανεξάντλητη και εντυπωσιακή τους ενέργεια, οι ONIRAMA για ακόμα μια φορά θα μας παρασύρουν σε ένα μοναδικό πάρτυ, «ανακατεύοντας» μελωδίες, ήχους και διαφορετικές μουσικές εποχές και γεμίζοντας τις βραδιές μας με καλά τραγούδια, ρυθμό και χορό!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ