“Μαϊμού” γιατρός: Συγκλονίζει ο πατέρας θύματος – Τους είχε υποσχεθεί πλήρη ίαση και το παιδί πέθανε – ΒΙΝΤΕΟ

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον “μαιμού” ογκολόγο, ο οποίος ξεπέρασε κάθε όριο καθώς συστηνόταν ως διάσημος γιατρός και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ανάμεσα στα θύματά του και δυο απελπισμένες οικογένειες από ακριτικά νησιά του Αιγαίου που του εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, τα οποία παρουσίαζαν σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Αποτέλεσμα της “θεραπείας” του αδίστακτου απατεώνα, ήταν τα δυο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι ηλικίας 14 και 16 ετών αντίστοιχα, να χάσουν την ζωή τους.

Τα όσα είπε ο πατέρας του ενός από τα θύματα ήταν πραγματικά αποκαλυπτικά. Μιλώντας στο Open, ο πατέρας που έχασε τη 16χρονη κόρη του, εξηγεί πως έπεσε στην πλεκτάνη του 47χρονου γιατρού “μαϊμού”.

“Μας τον είχαν συστήσει μέσω της εκκλησίας, από εκεί έγινε η γνωριμία. Η αλήθεια είναι ότι τον πιστέψαμε πρώτον γιατί συστήθηκε με τεράστιες σπουδές από Αμερική, Νέα Υόρκη, έχει και προφίλ στο Linkedin. Ότι ήταν τότε στο ατύχημα του Σουμάχερ, ήταν στην κλινική που δούλευε αυτός στην Ελβετία. Που παρουσίαζε αυτός ότι δούλευε. Εκεί που ήταν ο Σουμάχερ, με μεγάλες προσωπικότητες της χώρας που πήγαιναν στην Ελβετία για καλλωπισμό, για θεραπείες διάφορες τέλος πάντων γιατί ήταν πανάκριβο κέντρο”.

Ο πατέρας τόνισε πως η οικογένεια δεν έψαχνε για εναλλακτική θεραπεία. “Εγώ δεν έψαχνα εναλλακτική θεραπεία. Εμείς είχαμε τους γιατρούς μας. Και μου παρουσιάστηκε σαν γιατρός. Ο γιατρός στο Παίδων, ο παιδονευροχειρούργος, ο παιδοογκολόγος ο οποίος έχει ασχοληθεί με το θέμα, ότι η θεραπεία είναι ένα βήμα πριν την έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων. Τη θεραπεία (άλλαξε). Δηλαδή εκεί που έπαιρνε την “άλφα” θεραπεία μέχρι τώρα, λέει “ο,τι παίρνατε μέχρι τώρα είναι άχρηστο, πάμε στη θεραπεία τη δικιά μου, με διάφορα σκευάσματα και τα λοιπά και σας υπόσχομαι πλήρη ίαση. Ούτε καν δηλαδή, πάμε και βλέπουμε. Είναι η θεραπεία της πλήρους ίασης”. Σε ερώτηση για το τι χορηγούσε στο παιδί τόνισε πως “ όχι. Τα παρασκευάσματα ήταν στην Ελβετία. Από εκεί έρχονταν. Οι συναντήσεις μας γίνονταν σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα των Αθηνών. Μας έκλεινε ραντεβού”.

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ