“Μαϊμού” γιατρός: Καταγγελία γνωστού δικηγόρου για νέα περίπτωση θανάτου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας αποκάλυψε ότι μία 35χρονη νηπιαγωγός και μητέρα δύο παιδιών, που έπασχε από καρκίνο στο στήθος και η οποία πείστηκε από τον “μαϊμού” γιατρό να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας έχασε τη ζωή της.

“Η δράση του συγκεκριμένου ψευτογιατρού μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται δαιδαλώδης. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω τον θάνατο ενός ακόμη θύματος του συγκεκριμένου ανθρώπου, και συγκεκριμένα μίας 35χρονης μητέρας δύο παιδιών η οποία έπεσε θύμα μεγάλης εξαπάτησης από αυτόν τον άνθρωπο. Της πήρε πάνω από 60.000 ευρώ”, είπε ο κ. Σούρλας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Η κοπέλα αυτή είχε καρκίνο στο στήθος, έκανε χημειοθεραπείες και πείστηκε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο να απαρνηθεί τον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών, που ίσως ήταν και ο σημαντικότερος. Της έκανε έξι ενέσεις, τις οποίες έλεγε ότι τις έφερνε από το Βατικανό. Έχω στοιχεία στα χέρια μου, τα οποία θέλω να επιβεβαιώσω, τα οποία κάνουν λόγο για συνεργούς. Όχι γιατρούς για κάποιους οι οποίοι μεσολαβούσαν”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ