“Μαϊμού” γιατρός: Τι αποκάλυψε γνωστός δικηγόρος για τον 47χρονο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας αναφέρθηκε στη προσωπική εμπειρία που είχε με “μαϊμού” γιατρό, τον 47χρονο ο οποίος επί σειρά ετών εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός σε βαριά νοσούντες ασθενείς και τις οικογένειές τους, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για θεραπείες πλήρους ίασης.

“Τον Ιούλιο του 2017, μου ζητήθηκε από ένα συγγενικό πρόσωπο να το μεταφέρω στο μοναστήρι των Αγίων Ταξιαρχών στο Πήλιο της Μαγνησίας. Εκεί πήγα το άτομο αυτό μέσω συστάσεως μία πελάτισσας. Αυτός ο άνθρωπος εκμεταλλεύτηκε τον πόνο των ανθρώπων, τη στιγμή που αυτοί προσφεύγουν στον Θεό, στην τελευταία ελπίδα”, είπε ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας μιλώντας στον ΑΝΤ1

“Ήρθαμε σε επαφή μαζί του, περιμέναμε δύο με τρεις ώρες εκεί πέρα, μόλις μπήκαμε μέσα έδωσα το cd της μαγνητικής, η περίπτωση του συγγενικού μου προσώπου ήταν περίπτωση νευροχειρουργικής φύσεως σπονδυλικής στήλης. Επειδή έχω κάποιες γνώσεις ιατρικής, έχω μεταπτυχιακό στην ιατρική – ασχολούμαι με θέματα ιατρικής αμέλειας- του έκανε κάποιες ερωτήσεις και μου απάντησε με ασυναρτησίες”, σημείωσε ο κ. Σούρλας και πρόσθεσε:

“Στο τέλος της επίσκεψης του λέω ‘γιατρέ σε ποια κλινική θα γίνει η εγχείρηση’ και μου αναφέρει μία κλινική στο Κολωνάκι. Του λέω ‘πολύ ωραία, εκεί πέρα απέναντι έχω και εγώ το γραφείο μου’, μου λέει ‘τι δουλειά κάνεις;’ και του απαντώ ότι είμαι δικηγόρος. Μόλις του είπα έτσι μαζεύτηκε και μετά εξαφανίστηκε. Δεν σήκωσε ξανά το τηλέφωνο”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ