Μαγνησία: Του έκλεισε τον δρόμο με το φορτηγό και τον απείλησε με κλαδευτήρι – Οι χρηματικές διαφορές και η μήνυση

Σε ρητή δικάσιμο θα παραπεμφθεί ένας 57χρονος που κατηγορείται για εξύβριση, απειλή και οπλοκατοχή και συνελήφθη έπειτα από μήνυση 39χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας την Κυριακή στη Δράκεια στη Μαγνησία.

Ο 39χρονος στη μήνυσή του υποστηρίζει ότι την περασμένη Κυριακή, ενώ βρισκόταν στο δρόμο Αγριάς – Δράκειας, ο 57χρονος του έκλεισε το δρόμο με το φορτηγό του, τον έβρισε, τον απείλησε και του έδειξε όπλο.

Διαφορά μεταξύ των δύο ανδρών τελικά, ήταν τα χρήματα που φέρεται να ζήτησε ως οφειλόμενα, από μεροκάματα που χρονολογούνται 10 χρόνια πριν, σύμφωνα με τον μηνυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο 57χρονος κατέθεσε ότι ο 39χρονος του οφείλει χρήματα από τους τελευταίους μήνες του 2021, που του είχε δανείσει η σύζυγός του, πριν πεθάνει.

Επίσης κατέθεσε ότι δεν τον απείλησε με όπλο, αλλά με μεγάλο κλαδευτήρι, που χρησιμοποιούσε στον κήπο του και ήταν στη θέση του συνοδηγού, όταν συναντήθηκε με τον 39χρονο.

Ο μηνυτής επέμεινε ότι ο 57χρονος τον απείλησε με όπλο, ωστόσο κατά την κατ’ οίκον έρευνα που έγινε από την Αστυνομία στο σπίτι του στη Δράκεια, δεν βρέθηκε κυνηγετικό όπλο.

Τελικά, ο 57χρονος αφέθηκε ελεύθερος, δίωξη σε βάρος του θα ασκηθεί όταν διαβιβαστεί η δικογραφία από το Α.Τ. Βορείου Πηλίου, οπότε και θα οριστεί δικάσιμος σε βάρος του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ