Μαγνησία: Λύκος κολυμπά στον Παγασητικό – Το BINTEO που τράβηξαν ψαράδες

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένας λύκος εντοπίστηκε μέσα στην θάλασσα πριν από λίγες ημέρες στην Μαγνησία και ειδικότερα στο Τρίκερι. Τον λύκο είδαν ψαράδες να κολυμπά στον Παγασητικό Κόλπο της Μαγνησίας, μια σχετικά αβαθής θάλασσα ανάμεσα στην ηπειρωτική χερσόνησο και το Πήλιο.

Το βίντεο δημοσίευσε το neakriti.gr και σε αυτό ακούγονται οι φωνές των ψαράδων που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα μοναδικό είδος λύκων που μπορούν να κολυμπούν για ώρες, αναζητώντας την τροφή τους σε περιοχές που υπάρχουν και αιγοπρόβατα.

Το συγκεκριμένο είδος των λύκων απαντάται κυρίως στην Λατινική Αμερική. Οι λύκοι κολυμπούν από νησάκι σε νησάκι και αναζητούν την τροφή τους, που είναι ζώα της θάλασσας. Το 90% αυτών τρέφονται αποκλειστικά με ψάρια. Ωστόσο, αρκετοί είναι και εκείνοι που μπορούν να κολυμπήσουν ως και 12 χιλιόμετρα από την κοντινότερη ακτή, μέσα στο αρχιπέλαγος, για να αναζητήσουν κρέας.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.