Μαδιάς: Ίδια ίχνη του οχήματος Μονογυιού με Mad Clip

Ίδια ίχνη του οχήματος του Μονογυιού με του Mad Clip παρατήρησε κατά την αυτοψία στον χώρο του τροχαίου με τη Ferrari, στη Βούλα ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Τα ίχνη που βλέπω είναι ίδια με αυτά που κατέγραψε αμέσως μετά το αυτοκίνητο του Mad Clip μόλις πήρε το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής σε μια μικρή ευθεία των 20 μέτρων, κατεγράφη τα ίδια ίχνη. Είναι καρμπόν της εκτροπής του αυτοκινήτου του Mad Clip. Ακριβώς έτσι εξετράπη… Μήπως είχε απενεργοποιήσει το σύστημα ευστάθειας και αντισπινταρίσματος των τροχών, το σύστημα που κρατά το αυτοκίνητο.  Αν όμως το είχε απενεργοποιήσει θα υπήρχαν ίχνη πλάγιας τριβής ή εκτροπής του οχήματος, όμως δεν έχουμε», είπε κάνοντας λόγο για «πολύ δύσκολο τροχαίο».

Όπως τόνισε, «απαντήσεις μπορεί να δώσουν μόνο κάμερες ασφαλείας, που φαίνεται πως δεν λειτουργούσαν».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «ιχνηλατήσαμε όλη την περιοχή μέχρι την οπίσθια δεξιά στροφή που ήδη διήλθε το όχημα, 13ο μέτρα περίπου από το σημείο της πρόσκρουσης, και δεν είδαμε ούτε ίχνη τριβής, ούτε πλαγίας ολίσθησης, ούτε τροχοπέδησης»

«Με συγκλόνισε ο τρόπος που πήρε αμέσως φωτιά» επεσήμανε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ