Mad Clip: Το τελευταίο αντίο στον τράπερ που έσβησε στην άσφαλτο – Live η κηδεία του

Το τελευταίο αντίο στον Mad Clip, o οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, που σημειώθηκε στην παραλιακή, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, όπου θα τελεστεί η η εξόδιος ακολουθία, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Νέοι κυρίως, θαυμαστές του 34χρονου τράπερ, από το πρωί βάζουν τη μουσική που έγραψε ο Mad Clip στη διαπασών είτε στα αυτοκίνητα είτε στα κινητά τους, τραγουδώντας τους στίχους του, λέγοντας το δικό τους “αντίο” στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Όπως λένε ήταν ένα ίνδαλμα γι’ αυτούς, ενώ πολλοί από τους θαυμαστές του που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του ναού έχουν δακρυσμένα μάτια. Συγγενείς και αγαπημένοι του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Mad Clip έχασε τη ζωή στην άσφαλτο πριν από λίγες ημέρες.

Δείτε live την κηδεία του Mad Clip από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Η κηδεία θα μεταδοθεί ζωντανά στο Youtube, με απόφαση του Ιερού Ναού, για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να παραστούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ