Mad Clip: Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του διάσημου τράπερ

Θρήνος στο Twitter, με τους χρήστες να αποχαιρετούν τον Mad Clip,  ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκαν 12 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του. Η Πόρσε που οδηγούσε κατέληξε σε ένα δέντρο, ενώ ο απεγκλωβισμός του από την Πυροσβεστική διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Ο τράπερ ήταν σε γάμο φιλικού του ζευγαριού νωρίτερα και είχε ανεβάσει αρκετά στιγμιότυπα στα social media.

Αρκετοί στο Twitter αναφέρουν ότι το τραγικό δυστύχημα τους έφερε στη μνήμη τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος είχε σκοτωθεί σε τροχαίο.

 

Mad Clip τροχαίο

Mad Clip τροχαίο Mad Clip τροχαίο

Κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκαν 12 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του.

 

Mad Clip τροχαίο Mad Clip τροχαίο Mad Clip τροχαίο Mad Clip τροχαίο

 

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip, που το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1987. Η μεγάλη του επιτυχία ήταν το Dealer και έκτοτε ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Είχε κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Από τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες του ήταν το ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ