Λύτρας: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανέλαβα τη Ρούλα Πισπιρίγκου – ΒΙΝΤΕΟ

Τον λόγο που δεν ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος μέχρι να συλληφθεί η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα ήταν ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε τόσο την 33χρονη, όσο και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι διέκρινε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχαν κοινές απόψεις για τους θανάτους των παιδιών τους, από την Πάτρα. «Δεν θα μπορούσα από τη στιγμή που ξέρω πράγματα και από τη μία και από την άλλη πλευρά να εκπροσωπήσω κάποιον από τους δύο. Αυτός ήταν και ο λόγος που άφησα την υπόθεση» είπε μεταξύ άλλων στον Alpha. Τόνισε πως ο Μάνος Δασκαλάκης τον είχε ενημερώσει πως δεν θα στηρίξει την Ρούλα Πισπιρίγκου αν κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

«Ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου πριν συλληφθεί. Την ενημέρωσα πως δεν θα συνεχίσω μαζί της. Της είπα πως από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης διαφοροποιείται και ξέρω πράγματα τόσο για εκείνον όσο και για εσένα, δεν είναι σωστό να αναλάβω την υπεράσπισή σου» ανέφερε ο έμπειρος δικηγόρος.

Ο ποινικολόγος θέλησε να απαντήσει σε όσους αφήνουν να εννοηθεί πως εγκατέλειψε τη Ρούλα Πισπιρίγκου επειδή φοβήθηκε για την έκβαση της υπόθεσης. «Το ακούω και από συναδέλφους μου και πραγματικά μένω έκπληκτος. Ο λόγος που δεν συνέχισα με την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτός που σας είπα. Προβλέπω ότι στα δικαστήρια ο ένας θα βρεθεί απέναντι στον άλλον.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ