Κατερινόπουλος για Πάτρα: Να ερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής στα τρία παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ

«Πρέπει να ερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών» τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Από ότι φαίνεται αρχίζουν τα όργανα. Αρχίζουν οι αποκαλύψεις. Κλασσικά σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα έτσι γίνεται και θα αρχίσει ο ένας να αντικρούει τον άλλον. Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι εδώ υπάρχουν ευθύνες και για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Επιπλέον όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δήλωσε ότι φοβάται μην μπει φυλακή, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε πως  «για να λέει κάτι τέτοιο, η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

«Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από τις Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας» πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ενώ τόνισε πως «αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί»

 

Όσο για την επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, ο κ. Κατερινόπουλος είπε: «Νομικά δεν προβλέπεται από ότι γνωρίζω η διαδικασία της ανίχνευσης ψεύδους, αλλά και επιστημονικά δεν είναι αποδεκτό. Μπορεί να γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους, δε ξέρω για ποιους λόγους γίνεται. Ουδέποτε έχει εφαρμοστεί στη χώρα μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ