Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά – Η εκτίμησή του μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Νέα τοποθέτηση, που προκαλεί αίσθηση, έκανε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, ήταν από τους πρώτους που διατύπωσε δημόσια την εκτίμησή του ότι ο θάνατος των τριών κοριτσιών είναι εγκληματική ενέργεια, ενώ όλο αυτό το διάστημα των δύο μηνών από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, έχει προχωρήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πήρε θέση μέσω των social media, εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου “θα αποδειχθεί σταγόνα στον ωκεανό”.

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. αφήνει, δηλαδή, να εννοηθεί ότι η υπόθεση έχει “δρόμο” και “βαθιές ρίζες”. Οι απαντήσεις, πάντως, φαίνεται ότι δεν θα αργήσουν.

“Εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια”, έγραψε σήμερα ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο twitter και οι ακόλουθοί του έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν την ανάρτηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ