“Λύγισε” δημοσιογράφος του MEGA μιλώντας για τον χαμό 51χρονου ανεμβολίαστου φίλου της

Ακόμη ένας ανεμβολίαστος συνάνθρωπός μας έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Ένας 51χρονος κρεοπώλης από την Πάτρα πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτη από επιπλοκές του κορονοϊού.

Ο 51χρονος ήταν ανεμβολίαστος καθώς φοβόταν για τυχόν παρενέργειες του εμβολίου. “Αν συμβεί κάτι, τι θα κάνω με τη δουλειά, με τα καταστήματα. Στο κρεοπωλείο ακούω διάφορα. Άλλοι μου λένε να πας να κάνεις το εμβόλιο και άλλοι όχι. Έχεις δίκιο θα πάω. Θα πάω” έλεγε στη φίλη του και δημοσιογράφο του MEGA, Ελένη Ασημακοπούλου.

Όμως δεν πρόλαβε. Ενώ είχε κανονίσει να πάει να κάνει το εμβόλιο, στις 19 Νοεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο του Ρίου με κορονοϊό. Η κατάσταση του 51χρονου ήταν αρκετά σοβαρή με τους γιατρούς να τονίζουν ότι οι πιθανότητες να αναρρώσει είναι 50%.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του MEGA, o 51χρονος, ο οποίος έπασχε από βρογχικό άσθμα, καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο. Το πάλευε σπίτι του με αντιβίωση και εισπνοές. Νοσηλεύθηκε για λίγες ημέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου, αλλά τελικά κατέληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο 51χρονος ήταν παντρεμένος, είχε δύο παιδιά και ένα εγγόνι.

Η δημοσιογράφος, Ελένη Ασημακοπούλου, μιλώντας για τον χαμό του φίλου της, λύγισε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ