Λόλα Νταϊφά: Πάνω από 600.000 ευρώ η λεία των κλεφτών – Όλα έγιναν μέσα σε 7 ή 8 λεπτά

Θύμα κλοπής με την μέθοδο της απασχόλησης έπεσε η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων, Λόλα Νταϊφά. Οι κλέφτες κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι της κοσμήματα αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

Πώς έγινε η κλοπή

Περίπου στα μέσα του Οκτωβρίου, η Λόλα Νταϊφά επέστρεψε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι της στα βόρεια προάστια. Στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας καλοντυμένος κύριος με μάσκα στο πρόσωπο (λόγω κορονοϊου) τη χαιρέτησε κανονικά και της είπε ότι γίνονται κάποιες εργασίες στον επάνω όροφο. Ο ένας δράστης μπήκε στο σπίτι μαζί με την κ. Νταϊφά. Όσο όμως η κ. Νταϊφά είχε ανοιχτή την πόρτα, μπήκαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος και οι συνεργοί του, χωρίς να τους αντιληφθεί, οι οποίοι την λήστεψαν.

Λόλα Νταϊφά: Όλα έγιναν μέσα σε 7 ή 8 λεπτά

«Μου λέει, με πολύ καλά ελληνικά καλύτερα και από τα δικά μου, “σας παρακαλώ πολύ επειδή επάνω κάνουμε επισκευές και δεν μπορούμε να δουλέψουμε, να δω το ρελέ σας αν έχει πρόβλημα;”. Του λέω “Έλα”. Ήρθε λοιπόν, βλέπει τον πίνακα. Μου λέει είναι μια χαρά, εσάς είναι και καινούργιος πίνακας δεν έχετε πρόβλημα, αλλά μιας που είμαι εδώ θέλετε να δω και τα μάτια της κουζίνας, αν δουλεύουν; Μου είπε να ανοίξω την κουζίνα, το ένα μάτι, το άλλο μάτι, τον απορροφητήρα, τον εξαεριστήρα. Όλα αυτά, όμως πήραν κάποια λεπτά. Όχι περισσότερα από 7 ή 8 λεπτά» περιέγραψε ο Λόλα Νταϊφά.

«Ήταν γύρω στις 600.000 ευρώ, λίγο πιο πάνω, λίγο πιο κάτω. Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών. Ήταν παλιά, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου, της πεθεράς μου. Βέβαια ήταν και τα καινούρια τα δικά μου, που είχα αγοράσει με την δουλειά μου και δεν μου τα είχε χαρίσει κανείς. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά» τόνισε η Λόλα Νταϊφά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ