Λοκ άουτ στη Νομική Σχολή Αθηνών – ΦΩΤΟ

Αποχώρησαν από το κτίριο της Νομικής Αθηνών, οι φοιτητές του νωρίτερα είχαν «σπάσει» το λοκ αουτ της κοσμητείας και είχαν εισέλθει στον χώρο της σχολής.

Οι φοιτητές ενώθηκαν με μέλη πολιτικών συλλογικοτήτων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Σχολή και πραγματοποίησαν πορεία από την οδό Ακαδημίας μέχρι τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, όπου παρέμειναν συγκεντρωμένοι έξω από την Πρυτανεία.

Σημειώνεται ότι στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του ΕΚΠΑ με θέμα «To Μέλλον της Ευρώπης» με αφορμή την έκδοση «Ευρωπαϊκή Ένωση: Δημιουργία, Εξέλιξη, Προοπτικές», με την ευκαιρία της έκδοσης του συλλογικού βιβλίου «Ευρωπαϊκή Ένωση: Δημιουργία, Εξέλιξη, Προοπτικές» (Εκδόσεις Κριτική, 2016) με επιμέλεια του αναπληρωτή πρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια.

Η κοσμητεία της Νομικής Σχολής αποφάσισε να προχωρήσει σε κλείσιμο της σχολής, επικαλούμενη τεχνικά προβλήματα. Πολιτικές συλλογικότητες είχαν προγραμματίσει για σήμερα εκδήλωση με θέμα τους πολιτικούς κρατούμενους, ενώ εκδήλωση είχε προγραμματίσει και η ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Αναβλήθηκε η δίκη του 31χρονου Σύρου που κακοποίησε τον 3χρονο στη Σούδα

Άνδρες της σήμανσης συλλέγουν στοιχεία μετά τη ληστεία σε βιομηχανία αλλαντικών στην Κηφισιά – ΦΩΤΟ

Ένταση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τους πλειστηριασμούς – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.