Lockdown: Ξεχύθηκαν σε παραλίες, πάρκα και πλατείες οι Αθηναίοι

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι Αθηναίοι βγήκαν σε δρόμους, παραλίες και πάρκα. Εκατοντάδες κάτοικοι των νοτίων προαστίων πλημμύρισαν από νωρίς το πρωί τις παραλίες σε Άλιμο, Γλυφάδα, Καβούρι, Βούλα.

Κάποιοι απόλαυσαν τον καφέ τους κάτω από τον ήλιο, μικρά παιδιά έπαιξαν στην ακρογιαλιά ενώ κάποιοι άλλοι πιο τολμηροί έκαναν και τη βουτιά τους στον παγωμένο Σαρωνικό, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε και σε πάρκα και πλατείες της Αττικής καθώς πολλοί θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ηλιόλουστη ημέρα καθώς σήμερα Κυριακή δεν εργάζονταν.

Πέρα από το παραλιακό μέτωπο όμως, και στην καρδιά της Αθήνας, όπως στο Θησείο και στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, μεγάλη ήταν η κοσμοσυρροή όπου οι Αθηναίοι απολαμβάνουν τη βόλτα τους. Οικογένειες, νέοι, ηλικιωμένοι, είτε κρατώντας έναν καφέ, είτε κάνοντας βόλτα με το κατοικίδιο είτε με το ποδήλατό τους έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV. Αρκετοί είναι και αυτοί που θέλησαν να ανέβουν στο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, αλλά και πολλοί έχουν μετακινηθεί από άλλους δήμους στο κέντρο της Αθήνας αναζητώντας διέξοδο μέσα στο lockdown.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ