Lockdown: Προβληματισμός Χαρδαλιά και Μαγιορκίνη για τη φυγή των Αθηναίων σε επαρχία και νησιά – Τι δήλωσαν

Προβληματισμένος για τη μεγάλη έξοδο των Αθηναίων σε επαρχία και νησιά που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες, παρουσιάστηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Προφανώς και μας προβληματίζει όλη αυτή η κινητικότητα, προφανώς οι έλεγχοι που γίνονται, είναι ενδελεχείς και σαρωτικοί και είναι ξεκάθαρο, νομίζω ότι το είπε σήμερα ο κ. Χρυσοχοΐδης, ότι στις πύλες εισόδου όλων των περιοχών δεν πρόκειται να περάσει κανείς που δεν θα είναι η μόνιμη κατοικία του», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τις επόμενες 3 εβδομάδες αυτό που χρειάζεται, είναι οι ελάχιστες μετακινήσεις, ώστε να μπορέσουμε να σταματήσουμε τη διάδοση του ιού», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Επί του θέματος, όμως, τοποθετήθηκε και ο Γκίκας Μαγιορκίνης.«Υπάρχει έξαρση σ’ όλη την Ελλάδα, οι άνθρωποι που φεύγουν από την Αττική και τα αστικά κέντρα με επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο θα πρέπει να προσέξουν να μην μεταδώσουν τον ιό, εκεί που θα πάει, να μείνει μέσα στο σπίτι του και να μην ανακατευθεί με άλλα νοικοκυριά», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ