Λιζέτα Νικολάου: «Δεν σου χαρίστηκε τίποτα, όλα τα άξιζες» – Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στην τραγουδίστρια

Κλίμα οδύνης επικρατεί στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου αυτή την ώρα τελείται η κηδεία της Λιζέτας Νικολάου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών την Παρασκευή 11 Αυγούστου, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της, τους φίλους της και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Οι δικοί της άνθρωποι λένε το «τελευταίο αντίο» στην τραγουδίστρια.

Τραγική φιγούρα είναι ο μοναχογιός της, Αλέξανδρος τον οποίο η Λιζέτα Νικολάου είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον γνωστό δημοσιογράφο και πολιτικό, Γιώργο Λιάνη.

Κηδεία Λιζέτας Νικολάου

 

Από νωρίς το κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου γέμισε από στεφάνια από γνωστούς και φίλους. Συγκίνηση προκαλεί και το μήνυμα του Γιώργου Λιάνη στο στεφάνι που έστειλε. Σε αυτό αναγράφεται: «Δεν σου χαρίστηκε τίποτα. Όλα τα άξιζες. Αντίο Λιζέτα». Ο ίδιος κατά την άφιξή του στο νεκροταφείο, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά.

Κηδεία στην Λιζέτα Νικολάου

Το παρών στην κηδεία έδωσαν και πολλοί τραγουδιστές και ηθοποιοί. Μεταξύ αυτών, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και πολλοί άλλοι.

Κανένας από τους πολύ δικούς της ανθρώπους δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Λιζέτα Νικολάου έφυγε τόσο ξαφνικά και απρόσμενα από τη ζωή και μάλιστα μετά την πτώση από σκάλες.

Η τραγουδίστρια ήταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά. Η ίδια είχε επισκεφθεί την τουαλέτα καφετέριας, γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Η κατάστασή της κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρή από την πρώτη στιγμή από τους θεράποντες γιατρούς της και όσο περνούσαν οι ώρες, τόσο πιο πολύ επιβαρυνόταν η υγεία της. Το αποτέλεσμα ήταν να υποκύψει η Λιζέτα Νικολάου στο σοβαρό της τραύμα και τελικά να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ