Live: Αυξημένη η κίνηση στις Εθνικές Οδούς – Συνεχίζεται η έξοδος των ετεροδημοτών – ΦΩΤΟ

Συνεχίζεται η έξοδος των ετεροδημοτών ψηφοφόρων οι οποίοι «εγκαταλείπουν» την Αττική με σκοπό να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 με την κίνηση σοτυς δρόμους να είναι ιδιαίτερα αυξημένη κυρίως στις Εθνικές Οδούς.

Ειδικότερα, πολύ αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας από Πέτρου Ράλλη έως Αχαρνών αλλά και στην έξοδο στο ύψος της Αττικής οδού.

Την ίδια ώρα με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν και οι οδηγοί που κινούνται στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου αλλά και στην Λ. Ποσειδώνος, συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πειραιά παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ύψος του ΣΕΦ και από το Ελληνικό έως την Λ. Καλαμακίου, ενώ στο ρεύμα προς Γλυφάδα η κίνηση είναι στο «κόκκινο»
από τον Φλοίσβο έως την Λ. Αμφιθέας.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Δείτε εδώ το δελτίο κυκλοφορίας

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Συγκεκριμένα, παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 25΄-30΄ από κόμβο Ανθούσας έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10′-15′ από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας αλλά και 10΄-15΄καθυστερήσεις στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ