Ληστεία με ομηρία στη Νέα Ιωνία – Εφιάλτης για οικογένεια επιχειρηματία

Στιγμές τρόμου βίωσαν (7/6/2023) τα ξημερώματα ένας 78χρονος, η σύζυγος και η κόρη του που έπεσαν θύματα ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία. Μάλιστα οι ληστές κράτησαν ομήρους την οικογένεια του 78χρονου, που είναι έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Πώς έγινε η ληστεία στη Νέα Ιωνία

Πέντε άγνωστοι άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μπήκαν σε διπλανή πολυκατοικία και πήδηξαν από εκεί στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Α. Σαπουντζάκη.

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι από μια πόρτα που διέρρηξαν και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον 78χρονο, την γυναίκα και την κόρη του και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Στη συνέχεια, κάποιοι από τους ληστές κράτησαν ομήρους την γυναίκα και την κόρη του 78χρονου, ενώ οι υπόλοιποι οδήγησαν με τη βία τον έμπορο στο κατάστημά του που βρίσκεται κάτω από το σπίτι και τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λεία των ληστών ανέρχεται συνολικά σε 9.500 ευρώ. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ