Καβάλα: Θρίλερ δίχως τέλος με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου – Τα νέα στοιχεία

Nέα στοιχεία προκύπτουν για τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, που εντοπίστηκε νεκρή από τον ανιψιό της κοντά στο ποιμνιοστάσιό της, στο Ποδοχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thesstoday το πιθανότερο σενάριο είναι ο θάνατος της 68χρονης να επήλθε από χτυπήματα του κριαριού.

Από τα νεότερα ευρήματα προκύπτει ότι την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι, η 68χρονη έφυγε μόνη της από το σπίτι, με τις κινήσεις της να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας. Μια ώρα αργότερα (στις 4 το μεσημέρι) ο προμηθευτής της ανέβηκε με το αμάξι στο ποιμνιοστάσιο ώστε να της δώσει τροφή για τα αμνοερίφιά της, με τις κινήσεις του επίσης να καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας. Μάλιστα, ο άνδρας έχει αποκλειστεί από το κάδρο «υπόπτων» που συνδέονται με το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς αμέσως μετά, φέρεται να έφυγε από το σημείο.

Η ώρα θανάτου της 68χρονης προσδιορίζεται γύρω στις 5-6 το απόγευμα, με την γυναίκα να μην φέρει ίχνη πάλης.

Τα παραπάνω στοιχεία, καθώς και η επαναληπτική αυτοψία που ακολούθησε, έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή της έπειτα από χτυπήματα ενός άγριου κριαριού, άνω των 70 κιλών, που και στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και τα κέρατά του. Βέβαια, οι αρχές διατηρούν επιφυλάξεις και ακόμα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Αναμένουν τα αποτελέσματα του DNA από τα νύχια και τα ρούχα της άτυχης γυναίκας, τα οποία σύμφωνα με πηγές του ThessToday.gr θα είναι γνωστά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Μέχρι και σήμερα οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας δεν έχουν προχωρήσει σε καμιά προσαγωγή και μάλιστα έχουν αποκλείσει και το σενάριο της γυναικοκτονίας. Ο έμπειρος ιατροδικαστής της Κομοτηνής έχει χαρακτηρίσει το περιστατικό ως το πιο «σπάνιο» που έχει συναντήσει στα 40 χρόνια της διαδρομής του, ιδιαίτερα μετά τα ευρήματα που φανέρωσαν τρία με τέσσερα χτυπήματα στον θώρακα, τα οποία προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και πνεύμονα και που, τελικά, οδήγησαν στην εσωτερική αιμορραγία.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ