Λήμνος: Επείγουσα αεροδιακομιδή βρέφους 7,5 μηνών στην Αθήνα – «Δίνει μάχη για τη ζωή του» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Ιουνίου με ασφάλεια η αεροδιακομιδή ενός βρέφος 7,5 μηνών από την Λήμνο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ το βρέφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λήμνου με σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι έπειτα από πτώση από το κρεβάτι του.

«Ο σοβαρός τραυματισμός διαπιστώθηκε στην αξονική τομογραφία», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

«Είχαμε αναφερθεί στην περιπέτεια των δύο 15χρονων παιδιών που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Λήμνου έπειτα από τροχαίο, λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγου. Ευτυχώς, όμως, χθες συνέβη το αντίθετο», προσθέτει ο κ. Γιαννάκος και έπειτα εξηγεί: «Το βρέφος μέσα στην ατυχία του, ήταν τυχερό γιατί δούλευε ο μοναδικός αναισθησιολόγος του νοσοκομείου, ενώ σημειώνεται ότι εκεί υπηρετούν τρεις παιδίατροι».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υπογράμμισε ότι το βρέφος διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου, ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του με ασφάλεια στο «Αγλαΐα Κυριακού».

«Εάν δεν υπήρχε αναισθησιολόγος ποιος θα έκανε διασωλήνωση στο βρέφος;», διερωτάται ο κ. Γιαννάκος και τέλος αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή το βρέφος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ