Λέων για Πάτρα: Τα ευρήματα για Ίριδα και Μαλένα θα είναι αδιαμφισβήτητα

Θέμα μερικών 24ωρων θα πρέπει πλέον να θεωρείται η παράδοση των πορισμάτων σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Αυτή η εξέλιξη, όπως εκτιμάται, αναμένεται να αποτελέσει και την αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση της Πάτρας

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου.

“Εκπλήξεις ως προς τα ευρήματα για Ίριδα και Μαλένα εκτιμώ ότι δεν θα υπάρχουν. Με τους επανελέγχους που έχουν γίνει θα είναι μετά βεβαιότητας αδιαμφισβήτητα” είπε αρχικά για τα πορίσματα των ιατροδικαστών που αναμένεται να κατατεθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι θα πρέπει “να γίνει σωστή ανάγνωση από τους εμπειρότατους συναδέλφους”.

Ο Γρηγόρης Λέων επεσήμανε πως “μετά τα πορίσματα για τα δύο παιδιά θα έχουμε δύο νέες αιτίες θανάτου…” και εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η θέση της κατηγορουμένης θα γίνει “πάρα πολύ δύσκολη”.

Ειδικά ως προς το βρέφος, τόνισε ότι “δύο άτομα έχουν πει ξεκάθαρα ότι βρίσκονταν στο σπίτι όταν κατέληξε η Ίριδα, φυσικά και θα υπάρξουν εξελίξεις ως προς αυτό για να εντοπιστούν τυχόν άλλοι συμμετέχοντες είτε σε πρωταγωνιστικό είτε σε δευτερεύοντα ρόλο”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ