Λάρισα: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους

Εξελίξεις στην υπόθεση του αεροσκάφους, που αγνοείτο εδώ και ημέρες μαζί με τον πιλότο στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου, κοντά στην Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συντρίμμια εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Οι μαρτυρίες και το τελευταίο στίγμα του αεροσκάφους

Ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους, είχε πάει για να τρέξει στον Μαραθώνιο της Αθήνας και επέστρεφε στη Δράμα. Το τελευταίο στίγμα του ήταν πάνω από την Λάρισα, με αποτέλεσμα οι έρευνες των αρχών να επικεντρώνονται στην περιοχή, σε μια μεγάλη ακτίνα.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το onlarissa με το πρώτο φως του ήλιου ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες τόσο από την αστυνομία και την Πυροσβεστική, όσο και από το λιμενικό (προς την θαλάσσια περιοχή του νομού Λάρισας).

Μετά την μαρτυρία κατοίκου του ορεινού χωριού Σκήτη στο onlarissa.gr, ότι είδε από το σπίτι της το αεροσκάφος να πετάει χαμηλά και να χάνεται πίσω από το βουνό Μαυροβούνι, ακόμη ένας κάτοικος αυτή την φορά από το χωριό Καλαμάκι του νομού Λάρισας, τόνισε στο Star, ότι είδε επίσης το μονοκινητήριο αεροσκάφος, σημειώνοντας: «Ακούστηκε ένα αεροπλάνο να περνά πάνω από τα κεφάλια μας και πήγαινε προς το βουνό πετώντας πάνω από το χωριό μας κατά τις 12.30 τη Δευτέρα και μετά χάθηκε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ