Λάρισα: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή και την επίθεση σε αστυνομικούς

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή και την επίθεση κατά αστυνομικών, που συνέβη στην περιοχή του Φρουρίου στη Λάρισα.

Τα επεισόδια συνέβησαν ξημερώματα της 4ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 35χρονος με ποδήλατο εμπόδισε την πορεία περιπολικού οχήματος του Τμήματος Άμεσης Δράσης, το οποίο κινείτο πέριξ χώρου πλατείας της πόλης.

Παρά την προτροπή των αστυνομικών, ο 35χρονος αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο, εξυβρίζοντας και απωθώντας τους αστυνομικούς, αναφέρει το onlarissa.gr.

Κατά την ακινητοποίησή του, περίπου 20 άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών. Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου καταδικάστηκε σε 37μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή. Σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η δίκη δύο γυναικών που φέρεται να συμμετείχαν στο περιστατικό.

Θέση για το συμβάν πήρε και το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας το οποίο με ψήφισμά του (το οποίο δεν ενέκρινε μόνον η προσκείμενη στο ΚΚΕ “Λαϊκή Συσπείρωση”) «καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης στο λόφο του Φρουρίου, από ομάδα ατόμων και που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ένστολων».

τραυματίες αστυνομικοί στη Λάρισα
Οι τραυματίες αστυνομικοί στη Λάρισα. Φωτ. onlarissa.gr
τραυματίες αστυνομικοί στη Λάρισα
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση που δέχτηκαν στη Λάρισα. Φωτ. onlarissa.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ