Λάρισα: Πόρτα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου καταπλάκωσε και τραυμάτισε εργαζόμενο – ΦΩΤΟ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. Όπως αναφέρει μία πόρτα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας καταπλάκωσε και τραυμάτισε εργαζόμενο. Το περιστατικό έγινε γνωστό χθες, ωστόσο σήμερα αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες.

«Απίστευτο και όμως ελληνικό. Πόρτα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας καταπλάκωσε και τραυμάτισε συνάδελφο.  Να φοράμε κράνος» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος και περιγράφει τι συνέβη:

«Ξημερώματα Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας Τεχνολόγος κλήθηκε να μεταβεί με το φορητό ακτινολογικό – ακτινογραφικό μηχάνημα στο τμήμα νεογνών για να κάνει ακτινογραφία σε νεογνό.  Όταν έφθασε στο τμήμα νεογνών, την ενημέρωσαν ότι θα χρειαστούν ακόμη μία ακτινογραφία σε άλλο νεογνό.

Η συνάδελφος τεχνολόγος επικοινώνησε με την δεύτερη συνάδελφο τεχνολόγο βάρδιας και ζήτησε να φέρει ακόμη μια κασέτα στο τμήμα νεογνών προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ακτινογραφία. Όντως η τεχνολόγος ξεκίνησε να πάει στο τμήμα νεογνών.

Άκουσε και είδε κάποιες κινήσεις από ένα άτομο που φάνηκαν ύποπτες και με σκοπό να ασφαλίσει το τμήμα που θα ήταν χωρίς φύλαξη έκλεισε τη διπλή πόρτα του διαδρόμου της αναμονής του ακτινολογικού. Τότε η πόρτα έπεσε πάνω της και την καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά όπως αποδείχτηκε από την εξέταση στο κεφάλι της και το πόδι της, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με το αριστερό χέρι της το οποίο υπέστη κάταγμα στο ύψος της πηχεοκαρπικής (ΠΧΚ) άρθρωσης. Στην συνάδελφο δόθηκε από το ΤΕΠ 1 μήνας αναρρωτική άδεια».

«Να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα για να δούμε εάν είναι δολιοφθορά ή κακή κατασκευή ή λόγοι μη συντήρησης. Η πόρτα μάλλον ήταν βγαλμένη. Αν είναι δυνατόν! Θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος εντός των νοσοκομείων για να προστατευόμαστε από πόρτες, σοβάδες, ψευδοροφές, τοίχους», τονίζει ο κ. Γιαννάκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ