Λάρισα: «Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να την πετάξει από το μπαλκόνι» λέει ο δικηγόρος της 43χρονης αστυνομικού

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε χθες, Δευτέρα (8/8), ο 53χρονος επιχειρηματίας στη Λάρισα, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την αστυνομικό σύζυγό του, στέλνοντάς την στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον δράστη μετά την απολογία του, κατά την οποία δήλωσε μετανιωμένος. Την ίδια ώρα, η 43χρονη γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την περασμένη Πέμπτη, όταν και δέχτηκε την βάρβαρη επίθεση από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους.

Λάρισα: Προφυλακιστέος ο 53χρονος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του – «Είμαι απαράδεκτος, θόλωσα από τον θυμό μου»

«Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια. Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν τις αρχές, που αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Αίσθηση προκαλούν, στο μεταξύ, τα όσα δήλωσε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων της 43χρονης αστυνομικού. Ο Διαμαντής Μπασαράς τόνισε πως σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, ο κατηγορούμενος «την έσυρε από τα μαλλιά και προσπάθησε να την πετάξει από το μπαλκόνι».

Λάρισα: «Μετανιώνω» δήλωσε στην ανακρίτρια ο 53χρονος που ξυλοκόπησε την σύζυγό του

«Υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις οι οποίες δεν έχουν διερευνηθεί και θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας. Υφίσταται και μια δεύτερη ταλαιπωρία το θύμα με ψέματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες σε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου και στα οποία θα απαντήσει αρμοδίως. Εμπλέκονται ανώτατοι αξιωματικοί, προϊστάμενοι εισαγγελίας πρωτοδικών Λάρισας, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο και χωρίς να υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας. Όσα λένε για τα μηνύματα είναι αποκυήματα της φαντασίας τους», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μπασαράς.

Η γυναίκα δεν είναι ακόμη σε κατάσταση να δώσει πλήρη κατάθεση και να θέσει με λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν, συμπλήρωσε ο συνήγορός της.

Λάρισα: Ο Κούγιας δικηγόρος του 53χρονου που ξυλοκόπησε την σύζυγό του – Μιλά για «μεροληπτική διαδικασία» σε βάρος του δράστη

Δείτε το βίντεο από το onlarissa.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ