Λάρισα: Άγριος καβγάς γειτόνων για τη φασαρία σε γλέντι – 63χρονος βγήκε στο μπαλκόνι να διαμαρτυρηθεί και έπεσε στο κενό

Μια ολόκληρη γειτονιά αναστατώθηκε στην Λάρισα από τον άγριο καβγά μεταξύ δύο οικογενειών που διαμένουν σε διαφορετικούς ορόφους σε τριώροφη πολυκατοικία στα Ταμπάκια. Ο καβγάς είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 63χρονος, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας επί της Γουλιανού 11, διαμένει οικογένεια αλλοδαπών που είχε γλέντι για τη βάπτιση ενός παιδιού. Στον 3ο όροφο διαμένει ο 63χρονος με την σύζυγό του, οι οποίοι ενοχλήθηκαν από τη φασαρία που συνεχιζόταν και μετά τις 11 το βράδυ.

Καβγάς γειτόνων στην Λάρισα

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, αρχικά το ζευγάρι παρακάλεσε να χαμηλώσουν τη μουσική και γενικότερα να περιορίσουν τη φασαρία, χωρίς να τα καταφέρουν.

Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, onlarissa.gr, ο 63χρονος προσπάθησε να πετάξει κάποιο αντικείμενο στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου, αλλά για άγνωστους λόγους, ίσως παραπάτησε, βρέθηκε στο κενό και προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας. Το αποτέλεσμα είναι ο βαρύς τραυματισμός του.

Καβγάς γειτόνων στην Λάρισα

Καβγάς γειτόνων στην Λάρισα

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο, τον απεγκλώβισαν με δυσκολία μέσα από τα σπασμένα τζάμια. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που κατέφθασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ