Λαμία: Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, κάτοικοι τις περιοχής αντιλήφθηκαν ότι από διαμέρισμα τρίτου ορόφου έβγαιναν καπνοί. Το συμβάν έλαβε χώρα κοντά στο δημοτικό θέατρο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καζούλη και Αντιγόνης.

 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και άνδρες της ΕΛΑΣ. Μάλιστα, στο διαμέρισμα βρισκόταν εγκλωβισμένο ένα άτομο με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να αναγκάζονται να παραβιάσουν την είσοδο προκειμένου να μπουν στο κτίριο.

Όπως διαπιστώθηκε στο διαμέρισμα υπήρχε ένοικος, ο οποίος φέρεται να αποκοιμήθηκε με ξεχασμένο σκεύος στην ανοιχτή κουζίνα. Αυτό είχε τελικά ως αποτέλεσμα να προκληθεί η μικρής έκτασης φωτιά, η οποία δεν πρόλαβε να πάρει διαστάσεις, αφού κατασβέστηκε άμεσα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από την εισπνοή καπνού ο ένοικος δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα κι έτσι δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ