Λαμία: Συγκλονίζει η περιγραφή της νοσηλεύτριας που χτύπησε ο αστυνομικός – Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος της

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές που έδωσε στον δικηγόρο της, η μία εκ των νοσηλευτριών που δέχθηκαν επίθεση από αστυνομικό το βράδυ της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Ένας 44χρονος αστυνομικός, συνοδός ασθενή, ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, απειλούσε τους πάντες και επιτέθηκε σε δύο νοσηλεύτριες, μέχρι τη στιγμή που συνελήφθη. 

Ο δικηγόρος της νοσηλεύτριας Γιώργος Νίκας, που δέχθηκε αναίτια επίθεση από τον αστυνομικό, μίλησε στο Lamianow.gr για το περιστατικό. «Έγινε διπλή επίθεση. Πρώτα στην εντολέα μου και μετά και σε δεύτερη νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου. Η εντολέας μου εργάζεται επί 22 χρόνια σε μεγάλα νοσοκομεία. Είναι απόλυτα έμπειρη, προσεκτική νοσηλεύτρια και είναι εξαιρετική στα καθήκοντά της» ανέφερε αρχικά ο κ. Νίκας.

Και συνέχισε: «Ειδοποίησαν λοιπόν οι άνθρωποι που βρισκόταν στον θάλαμο της παθολογικής κλινικής, συνοδοί και ασθενείς, την εντολέα μου, ότι ένας συνοδός έχει βγει στο μπαλκόνι, ότι βρίζει και λέει ότι θα κάψει το Νοσοκομείο και θα τους σκοτώσει όλους. Πήγε λοιπόν η εντολέας να δει τι συμβαίνει. Τότε μπήκε από το μπαλκόνι και εκείνος κάτι έλεγε για τον ουροσυλλεκτή. Ευγενέστατα η εντολέας μου του είπε ότι θα πάει να φορέσει γάντια και να το φροντίσει αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Την ακολούθησε από πίσω και στη συνέχεια της επιτέθηκε τελείως αναιτιολόγητα, της έβγαλε τη μάσκα για τον κορόνοϊό, την την έσπρωξε, την έριξε κάτω και άρχισε να την κλωτσάει».

«Όταν πήγε η εντολέας μου να σηκωθεί, την χτύπησε με γροθιές και της έσπασε τα γυαλιά της. Είναι μια σοκαριστική και άνευ προηγουμένου επίθεση πραγματικά που έχει σοκάρει τόσο την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά. Και μάλιστα όταν πήγε η συνάδελφος της να την προστατέψει δέχθηκε και αυτή επίθεση. Έκανε διπλή επίθεση σε νοσηλεύτριες» ανέφερε ο δικηγόρος της νοσηλεύτριας.

«Την συμπαράσταση τους στην εντολέα μου εξέφρασαν ο Υπουργός Υγείας ο κ.. Πλεύρης, που την πήρε και τηλέφωνο αλλά τόσο η 5ηΥΠΕ αλλά και η διοίκηση του νοσοκομείου. Δεν έχω δει ακόμη κάποια κίνηση από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Ο δράστης έχει συλληφθεί, αλλά εν έχω δει ακόμη κάποιες περαιτέρω ενέργειες. Ψυχιατρική εξέταση ζήτησαν οι οικείοι του αλλά εγώ θεωρώ ότι αυτό είναι το γνωστό τέχνασμα να αποφύγουν τις συνέπειες επειδή έχουν κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. Η εντολή που έχω λάβει από την οικογένεια της εντολέως μου είναι ότι αυτή η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους» κατέληξε ο κ. Νίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ