Λαμία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά – Έφοδος Ασφάλειας και ΕΚΑΜ σε σπίτια

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε στα Ρεβένια Λαμίας, το πρωί της Τρίτης (1/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας για περισσότερο από ένα μήνα παρακολουθούσε τα μέλη γνωστής οικογένειας που φέρονται να διακινούν ναρκωτικά στην περιοχή, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβρη ένα αιματηρό επεισόδιο είχε τρομοκρατήσει ολόκληρη τη γειτονιά.

Στην επιχείρηση συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών, με την στήριξη τριών ομάδων των ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και διμοιρίας των ΜΑΤ, ενώ έγινε έφοδος σε σπίτια παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Η αιφνιδιαστική έφοδος των αστυνομικών ακύρωσε και τα μέτρα ασφαλείας που είχαν λάβει οι δράστες, έχοντας σκυλιά στην περίφραξη ώστε να αποθαρρύνουν αδιάκριτα βλέμματα και απρόσκλητους επισκέπτες.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έχουν γίνει έξι συλλήψεις ενώ κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης και τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι φερόμενοι ως διακινητές.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι για την υπόθεση υπήρξε πολύμηνη έρευνα και οι άνθρωποι της Ασφάλειας την έχουν δέσει καλά πριν γίνει η μεγάλη σημερινή επιχείρηση.

ΦΩΤΟ: αρχείου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ