Η στιγμή της σύλληψης του «βιαστή με το τατουάζ» στην Αλβανία

Η αστυνομική επιχείρηση στην Αλβανία και συγκεκριμένα στον Αυλώνα για την σύλληψη του καταζητούμενου «βιαστή με το τατουάζ» έγινε το βράδυ της Δευτέρας υπό άκρα μυστικότητα. Η αστυνομία του Αυλώνα και το τμήμα εγκληματικότητας περικύκλωσαν την πολυκατοικία, σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι εκεί κρυβόταν ο δράστης του βιασμού στο Παλαιό Φάληρο. Ο έλεγχος ήταν στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, όπου και τελικά συνελήφθη.

Το βίντεο δημοσιεύει η ιστοσελίδα top-channel.tv και μπορείτε να πατήσετε εδώ για να το δείτε

Όπως μετέδωσε το enikos.gr νωρίτερα ο «βιαστής με το τατουάζ» τα ξημερώματα παραδόθηκε στα χέρια των Ελλήνων αστυνομικών στην Κακαβιά. Ο 45χρονος Αλβανός, βρίσκεται μόνος του σε κελί στη ΓΑΔΑ και δεν έχει πει τίποτε στους αστυνομικούς παρά μόνο ότι θα μιλήσει στον εισαγγελέα.

Το δρομολόγιο διαφυγής στην Αλβανία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «βιαστής με το τατουάζ» στις 27 Οκτωβρίου, στη 01.00 φαίνεται πως πέρασε με το αυτοκίνητο του από τα σύνορα στην Κακαβιά. Μία μέρα μετά, στις 28 Οκτωβρίου φέρεται να έκανε την εμφάνισή του στον Αυλώνα. Στην συγκεκριμένη περιοχή, όπως έγινε γνωστό, έχει συγγενείς. Στην πολυκατοικία που εντοπίστηκε ήταν μόνος του και όπως αποδείχθηκε δεν τον έκρυβε κάποιος συγγενής του.

Στις 29 Οκτωβρίου χάθηκαν τα ίχνη του, καθώς έκλεισε τα κινητά του τηλέφωνα του ενώ σταμάτησε να χρησιμοποιεί τα social media.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ