Λαμία: Ραντεβού για κόντρες στο κέντρο της πόλης – Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε μάντρα – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Βίντεο με αυτοκίνητο που κινείται με υπερβολική ταχύτητα και στη συνέχεια πέφτει πάνω σε μάντρα σπιτιού στη Λαμία κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr , οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί τις νυχτερινές κυρίως ώρες στον περιφερειακό δρόμο που οδηγεί στο κάστρο της πόλης, καθώς όπως καταγγέλλουν , σχεδόν κάθε βράδυ ο δρόμος μετατρέπεται σε «πίστα» για αγώνες αυτοκινήτων.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του LamiaReport φαίνεται ο οδηγός να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο κινείται με μεγάλη ταχύτητα και πέφτει πάνω σε μάντρα σπιτιού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός του οχήματος στη συνέχεια αποχωρεί σαν να μην συνέβη τίποτα.

Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής

«Άλλες φορές κάνουν κόντρες και άλλες αγώνες επίδειξης με μεγάλες ταχύτητες. Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο αργά τη νύχτα, αλλά και απογευματινοβραδινές ώρες, που αρκετός κόσμος περπατάει ή κάνει βόλτα. Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό; Οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι. Η Τροχαία δεν τους ξέρει να τους πάρει διπλώματα και αυτοκίνητα, αφού είναι εν δυνάμει δολοφόνοι; Γιατί πρέπει πρώτα να περιμένουμε να γίνει το κακό και μετά να κλαίμε;», είπε στο LamiaReport ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

Την ίδια στιγμή, άλλος κάτοικος δηλώνει στο τοπικό μέσο: «Εμείς φοβόμαστε να βγούμε να περπατήσουμε έξω από το σπίτι μας. Οι περισσότεροι που βλέπετε εδώ είναι από άλλες περιοχές που έρχονται για βόλτα. Κινδυνεύει κόσμος. Πολλές φορές έχουν πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ας γίνει κάτι πριν είναι αργά…».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ