Λαμία: Κατέρρευσε όταν το σπίτι της βγήκε σε πλειστηριασμό – Διασωληνωμένη η 56χρονη

Μία 56χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ και δίνει μάχη για τη ζωή της στη Λαμία. Η γυναίκα κατέρρευσε όταν της είπαν ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι της, που βγήκε σε πλειστηριασμό.

Όπως αναφέρει το LamiaReport η καρδιά 56χρονης δεν άντεξε, όταν έμαθε για την έξωση από το σπίτι της και φέρεται να έπαθε το σύνδρομο «broken heart». Η συγκεκριμένη μυοκαρδιοπάθεια έχει όλα τα σοβαρά συμπτώματα της καρδιακής προσβολής. Η 56χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι της, που είναι πρώτη κατοικία, έμεναν και ο γιός της 56χρονης, με την γυναίκα του και το μωράκι τους.

Πρόκειται για μία από τις πολλές οικογένειες που είχε προβλήματα με δανειακές υποχρεώσεις, εξαιτίας της ανεργίας που τους έπληξε και των αυξημένων υποχρεώσεων τους για να ανταπεξέλθουν στις βασικές ανάγκες τους.

Μάλιστα οι δικοί της άνθρωποι, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, υποστηρίζουν ότι ο πλειστηριασμός που έγινε είναι παράνομος αφού πρόκειται για πρώτη κατοικία έχει γίνει αίτημα ένταξης στο νέο νόμο εξωδικαστικού διακανονισμού. Η υπόθεσή τους μάλιστα εκδικάζεται στις 13/1/23.

«Εάν δικαιωθούμε στο δικαστήριο θα πρέπει να επιστρέψουμε σπίτι μας. Και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε όλοι, αφού η σύζυγός μου είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ», λέει στο LamiaReport ο άντρας της 56χρονης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ