Λαμία: Η στιγμή που συγγενείς του 17χρονου χτυπούν μαθητές που του επιτέθηκαν – Βίντεο ντοκουμέντο

To φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο από το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε την Πέμπτη (12/10), εντός και εκτός του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν δύο 16χρονοι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ, ένας 17χρονος μαθητής του ίδιου σχολείου καθώς και δύο συγγενείς του τελευταίου.

Όπως έγραψε το enikos.gr, όλα ξεκίνησαν όταν δύο 16χρονοι επιτέθηκαν και χτύπησαν στο πρόσωπο και στο σώμα τον 17χρονο που έχει καταγωγή από την Αλβανία. Ως αντίδραση στο παραπάνω περιστατικό, ο πατέρας και ο θείος του 17χρονου που δέχθηκε την επίθεση, αλλά και ο ίδιος ο ανήλικος, χτύπησαν τους 16χρονους σε διάφορα σημεία του σώματός τους, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τόσο ο 17χρονος μαθητής όσο και πατέρας του συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ο θείος του.

Ο 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος την Πέμπτη με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ενώ ο πατέρας του οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Αυτόφωρο και τελικά αφέθηκε ελεύθερος με τον Αντιεισαγγελέα να διατάσσει προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με τον συνήγορο τους, Δημήτρη Κρούπη, που μίλησε στο LamiaReport.gr για την εξέλιξη της υπόθεσης, ο πελάτης του προσπάθησε να ξεχωρίσει τα παιδιά και δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει κανέναν. Η έννοια του ήταν να προστατέψει το παιδί του που χτυπήθηκε και απειλείται ακόμη και η ζωή του από τα συγκεκριμένα παραβατικά άτομα.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ