Λαμία: Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητών Δημοτικού σε σχολική εκδρομή – «Τον κλωτσούσε στο κεφάλι, του έσπασε το δόντι»

Σε αιματηρό επεισόδιο, κατέληξε ο καβγάς δύο μαθητών 11 και 12 ετών δημοτικού σχολείου της Λαμίας που είχαν πάει εκδρομή στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας, την Τετάρτη (24/4) το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 11χρονος μαθητής χτύπησε τον 12χρονο με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στα δάχτυλα του χεριού του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σωματικές βλάβες. Μάλιστα, του έσπασε ένα δόντι και τον γρατζούνισε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Ο πατέρας του τραυματισμένου παιδιού υπέβαλλε έγκληση κατά παντός υπευθύνου, ενώ η υπόθεση διερευνάται πλέον και από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, καθώς ο Διευθυντής της Μάκης Γκούμας μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν ξεκίνησε την προβλεπόμενη διαδικασία και πιθανότατα θα προχωρήσει σε ΕΔΕ αφού υπάρχει και τραυματισμός μαθητή.

«Ζητώ να μάθω ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό που συνέβη στο παιδί μου. Ενημερωθήκαμε με μεγάλη καθυστέρηση από τους δασκάλους, οι οποίοι δεν ήξεραν και τι ακριβώς έγινε. Το παιδί μου έχει σπασμένο δόντι από γροθιά στο πρόσωπο και από ότι μου είπε ήταν πεσμένο στο έδαφος και το άλλο παιδί το κλωτσούσε στο κεφάλι. Έχει σημάδια και το είδε και ο ιατροδικαστής. Που ήταν οι δάσκαλοι όταν συνέβαιναν όλα αυτά; Το παιδί ήρθε στο σπίτι αιμόφυρτο και τρομοκρατημένο. Οι γιατροί μας είπαν να το παρακολουθούμε για 48 ώρες για τυχόν επιπλοκές. Πως θα στείλω το παιδί ξανά σε αυτό το σχολείο, μετά από όλο αυτό;» ανέφερε στο lamiareport.gr ο πατέρας του 12χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ