Λαμία: 12 χρόνια φυλακή στον 28χρονο που είχε αποπλανήσει 11χρονη μαθήτρια – «Μετανιώνω κάθε μέρα για αυτό που έκανα»

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγήθηκε ο 28χρονος με καταγωγή από τη Λοκρίδα, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην υπόθεση βιασμού 11χρονης μαθήτριας το 2021, αφού κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας.

Λαμία: Στα «αζήτητα» 62χρονος εκπαιδευτικός – Πέθανε και δεν το έμαθαν ούτε οι συνάδελφοί του

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στον άνδρα επιβλήθηκε σήμερα ποινή φυλάκισης 12 χρόνων για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανήλικης, της πορνογραφίας ανήλικης μέσω διαδικτύου και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και της παραγωγής και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Παρά τις προσπάθειες των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορουμένου, τα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μεταμέλειας και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς απορρίφθηκαν από το δικαστήριο, το οποίο του αναγνώρισε μόνο το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένα αδέλφια στην Λαμία: Οι διαρρήκτες τους έδεσαν με ταινία και τους απείλησαν με κόφτη μετάλλων

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι όλα όσα συνέβησαν έγιναν με τη συγκατάθεση της ανήλικης, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη μετάνοιά του. «Μετανιώνω κάθε μέρα για αυτό που έκανα…», τόνισε.

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η στιγμή της απολογίας της μητέρας της ανήλικης, η οποία αναφέρθηκε στις επιπτώσεις των πράξεων του κατηγορουμένου στην οικογένειά της. Τόνισε, ακόμη, ότι δεν την αφορούν τα χρόνια φυλάκισης και αν ήταν στο χέρι της θα ήθελε μια εφ’ όρου ψυχοθεραπεία για τον κατηγορούμενο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ