Λαγονήσι: Το κίνητρο του δράστη αναζητούν οι αρχές – Μιλούσε ρωσικά, κατέθεσαν οι 16χρονοι

Το κίνητρο του δράστη που πυροβόλησε κατά των δύο 16χρονων στο Λαγονήσι το βράδυ της Παρασκευής, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Λαγονήσι: Άφαντος ο δράστης που πυροβόλησε τους 16χρονους – «Προσπάθησε να βάλει τον ανήλικο στο αυτοκίνητο»

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι δύο έφηβοι κατέθεσαν ότι ο άνδρας που επέβαινε σε ένα τζιπ Suzuki με φιμέ τζάμια μιλούσε ρωσικά και, μάλιστα, επιχείρησε να βάλει με την βία τον τραυματισμένο 16χρονο μέσα στο όχημα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο ανήλικοι προσπέρασαν ανυποψίαστοι το όχημα, στο οποίο επέβαινε ο δράστης. Εκείνος κατέβηκε απ’ αυτό και άρχισε να τους μιλάει σε έντονο ύφος. Οι δύο 16χρονοι ξεκίνησαν να τρέχουν και τότε ένα από τα άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 16χρονο στο πόδι. Τα παιδιά μπήκαν σε ένα οικόπεδο για να προστατευτούν.

Λαγονήσι: Πώς προσέγγισαν και πυροβόλησαν τον 16χρονο – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

«Ο τόνος της φωνής του ήταν σαν τους βρίζει και στα πέντε μέτρα σημάδεψε στο πόδι και χτύπησε στο πόδι το ένα παιδi, έτσι ξαφνικά», κατέθεσε οικογενειακός φίλος του 16χρονου.

Τον 16χρονο μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα στον μηρό ο πατέρας του, ο οποίος σε κατάσταση μεγάλης έντασης, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Βρείτε τον δράστη, γιατί αν τον βρω μπροστά μου εγώ, θα τον σκοτώσω».

Πυροβολισμοί στο Λαγονήσι: Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διενεργήθηκαν οι απαιτούμενες εξετάσεις. Ο νεαρός συνεχίζει να νοσηλεύεται και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, τονίζει ο διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί ερευνούν αναφορές για το ρόλο ατόμων που φέρονται κατά τις βραδινές ώρες να δίνουν το «παρών» σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής.

Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε ένας κάλυκας των 9 χιλιοστών που εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ