Λαγονήσι: Άφαντος ο δράστης που πυροβόλησε τους 16χρονους – «Προσπάθησε να βάλει τον ανήλικο στο αυτοκίνητο»

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις προσαχθέντες για το περιστατικό με τον πυροβολισμό 16χρονου στο Λαγονήσι, μία ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό σε βάρος των τεσσάρων προσαχθέντων κι έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Λαγονήσι: Πώς προσέγγισαν και πυροβόλησαν τον 16χρονο – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την επίθεση σε βάρος του 16χρονου και του συνομήλικου φίλου του, στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λαγονήσι.

Οι δύο φίλοι γυρνούσαν από βόλτα, όταν τους πλησίασε ένα τζιπ με μαύρα φιμέ τζάμια και από το όχημα βγήκε ένας αλλοδαπός. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ένας συγγενής του 16χρονου τραυματία, ο τόνος της φωνής του δράστη ήταν σαν να τους βρίζει σε ξένη γλώσσα κι έτσι ξαφνικά, πλησίασε στα πέντε μέτρα, σημάδεψε με το όπλο στο πόδι του παιδιού και πυροβόλησε.

Πυροβολισμοί στο Λαγονήσι: Στο νοσοκομείο ένας 16χρονος

Αυτό που επισημαίνει συγγενής του 16χρονου είναι ότι τον έπιασε από τον ώμο και στα αγγλικά του είπε «έλα», προσπαθώντας να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ο 16χρονος διακομίστηκε με ιδία μέσα στο Ασκληπιείο Βούλας, φέροντας διαμπερές τραύμα στο πόδι. Οι τελευταίες πληροφορίες καθαρίστηκε το τραύμα του και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ σύντομα αναμένεται να πάρει και εξιτήριο.

Ο 16χρονος, φίλος του τραυματία, βρισκόταν στο σημείο και είδε τον άγνωστο να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να πυροβολεί. Τα δύο παιδιά σε κατάσταση σοκ προσπάθησαν να φύγουν. Κρύφτηκαν μάλιστα, σε ένα οικόπεδο και τότε επικοινώνησαν με τους γονείς τους.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν έναν κάλυκα 9 χιλιοστών, ο οποίος έχει περισυλλεχθεί και μεταφερθεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που βασίζεται σε μαρτυρίες από τις οικογένειες των παιδιών, τα παιδιά ούτε είχαν προστριβές, ούτε είχαν δεχθεί απειλές.

Σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να ληφθεί η κατάθεση του 16χρονου που τραυματίστηκε από τα πυρά του άγνωστου άνδρα, ο οποίος και αναζητείται.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ