Λαγονήσι: Η δραματική έκκληση του πατέρα του ενός από τους δύο 16χρονους που δέχτηκαν επίθεση

Έκκληση να βρεθεί ο δράστης πριν ξαναχτυπήσει ο πατέρας ενός εκ των δύο παιδιών που δέχτηκαν επίθεση στο Λαγονήσι.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, είπε: «Πρέπει να τον βρουν. Χθες το δικό μου παιδί, αύριο κάποιο άλλο. Δεν γίνεται να κυκλοφορεί έξω. Τα παιδιά επέστρεφαν στο σπίτι 11 παρά, ξαφνικά εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο και αυτός ο τύπος ανοίγει την πόρτα και βγαίνει και αρχίζει να πυροβολεί τα παιδιά εν ψυχρώ από τα τρία μέτρα».

«Ο γιος μου γυρίζει το κεφάλι του και βλέπει έναν άνθρωπο να προτάσσει το όπλο προς τα σώματά τους και να πυροβολεί. Τότε και τα δύο παιδιά πέφτουν στα γόνατα και του λένε: “Σας παρακαλώ μην μας σκοτώσετε, είμαστε παιδιά”. Αρχίζει να τους φωνάζει σε γλώσσα που έμοιαζε σλαβική. Καταλαβαίνει ο γιος μου πως δεν μιλάει ελληνικά και του λέει “Sir don’t kill us (Κύριε μην μας σκοτώσετε)”.»

«Τα παιδιά δεν έχουν προηγούμενο με κανέναν. Πριν ήταν τέσσερις φίλοι και συζητούσαν. Χωρίστηκαν κι επέστρεφαν σπίτια τους. Ξαφνικά ενώ ο γιός μου και ο φίλος του περνούν δίπλα από ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο, από ένα δεύτερο αυτοκίνητο ανοίγει ένας εύσωμος την πόρτα και πυροβολεί. Πρώτα πυροβόλησε και μετά άρχισε τις φωνές. Πισώπλατα σε παιδιά 15,5 ετών. Ούτε προκλητικά προς το μέρος του κινήθηκαν ούτε τίποτα. Πισώπλατα, ήταν ψυχρός Λένε «ξεκαθάρισμα». Τι «ξεκαθάρισμα»; 15χρονα παιδιά που επέστρεφαν στο σπίτι του ήταν κι ένας άνοιξε την πόρτα κι άρχισε να πυροβολεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ